Jubileum CD  15 jaar Stichting Arcato!

Een mooi cadeau idee is natuurlijk de Jubileum cd die in 2014 is opgenomen in de concertzaal van theater “De Hanzehof”, in Zutphen.

Heel veel oudleden van Arcato waren uit alle uithoeken van meerdere landen terug naar waar het ook voor hen begon; bij de strijkensembles van Petra. Al bij de repetities in de Stay Okay van Gorssel bleek dat er, ondanks de krappe voorbereidingstijd,  een prachtige uitvoering van D. Sjostakovitsj Kammersinfonie zou gaan klinken. Op deze laatste titel op de cd volgde na een ingehouden stilte een geweldig applaus, meeer hoef je dan niet meer te zeggen!! De cd geeft verder een mooie inkijk in de klanken van Preludio en Scala en zelfs de beginners krijgen altijd een mooi plekje in het klankspectrum.

Voor de prijs  hoef je het niet te laten, voor €10,- is het te verkrijgen bij Petra Westra. Het is ook te koop als de ensembles een concert verzorgen. De cd  misstaat, zeker gezien de leeftijd van alle spelers en spelertjes, niet in menig huiskamer en haalde o.m. uitzending op Radio 4 waarbij de presentator blijk gaf verrast te zijn over de prestaties van deze regionale jeugdstrijkensemble cultuur. Na overmaking van €12,50 op rekening NL 50 RABO 034 761 42 72 en een mailtje naar info@arcato.nl met naam en adres, krijgt u de cd thuisgestuurd.

 
 
Stichting Arcato steunt Stichting Nina
 
Stichting Arcato heeft een cd uitgebracht met werken van diverse componisten uitgevoerd door de drie ensembles . De opbrengst van de verkoop van deze cd gaat naar Stichting Nina. Stichting Nina zet zich in voor kinderen die de diagnose hersenstamtumor hebben gekregen. Deze vorm van kanker biedt nog geen overlevingskansen. Nina was violiste in het Scala ensemble. De stichting, opgericht na haar overlijden, hoopt met hun bijdrage het onderzoek naar deze vorm van kanker te bevorderen.

Steun ook Stichting Nina en bestel de cd van Stichting Arcato met concertopnames van alle ensembles.